Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2010 13:04 - Хомофобията - дело на хомофилите
Автор: koleff69 Категория: Политика   
Прочетен: 1294 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 26.06.2010 13:06


Мнението е като задника - всеки си има собствено. И ако някой е решил да си даде задника кирия - да не пита какво правят с него. Имам няколко хомосексуални приятели. Обичам си ги. Наистина напоследък се срещаме много рядко, само случайно, на улицата. Ако четат това - целувам ги.  Няколко от тях наистина са доста артистично-ексцентрични, но останалите са си съвсем нормални: с нищо не демонстрират половата си ориентация, не парадират с "различността" си. С някои дори съм спал в една стая без да ми се случи нищо интересно. Аз ги приемам такива, каквито са, те мен - тоже. Не си пречим. Най-малкото няма риск да ми отмъкнат гаджето, нито аз тяхното...
Именно демонстрацията на другостта поражда хомофобията. Какво правиш в кревата и с кого го правиш си е твоя работа. Но когато започнеш да размахваш долните си гащи омазани със сперма отзад като знаме на кауза става смешно до отвратителност. Не е важно да ли си гей или хетеро, важно е да си човек. Сексуалността е интимно кьоше от човешката личност и изваждането му на показ (още повече по агресивен начин) е признак на перверзен ексхибиционизъм, присъщ на болни мозъци.
Ако секса със същия пол ти доставя удоволствие - изживей удоволствието. Но не го натрапвай на околните.
Всъщност педалите са по-готини. Защото на нас "нормално чукащите" не ни е хрумвало да си направим свой парад. Като че ли ще се сберем повече. Дори може да се резделим и на фен-клубове - "Аз пуша след секс!", " "Противник на мисионерската поза!", " 69 е върха!", "Никога не си свалям чорапите!". Пиша глупости, но и темата е глупава.
Гей-парада трябва да бъде забранен. От хората, за които хомосексуалността наистина е интимно изживяване, начин на живот, начин на любов. Защото другото наистина си е обикновен педерастлък. Азисовски. Но Васко от Костинброд го прави заради шоубизнеса и това го оправдава. Пари и пак пари. Останалите - защо?
А колкото до поповете - да не се бъркат в педалските работи, ами да си оправят собствения батак. Защото храмовете са празни не защото има гей паради, а защото расоносците са педали. Не по дупе, а по душа. Което е много по-страшно.


Тагове:   дело,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Честно, не съм толкова толерантен като теб. Но по отнощението на попчетата...
27.06.2010 19:36
Може да изглежда грубо.
Тоз' избор, не е никак лесен.
Но чуя ли да вие поп,
ставам яростен и бесен.

Религиите са брутални.
Мразя ги дори в съня си.
В тяхно име много хора
са намерили смърта си.

За пример ще посоча само
"пресветата инквизиция",
която с дяволска наслада,
изпрати хиляди на клада.

А оня горе на небето,
сякаш беше ослепял.
Гледаше със безразличие
тоя кървав вакханал.

Така противно лицемерие.
Толкоз много демагогия,
не ще намериш другаде
във никоя идеология.

Но щом е всичко толкоз гадно,
как смисъл в него да намеря.
"Вярата" отдавна вече
е печеливша далавера.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koleff69
Категория: Политика
Прочетен: 33176
Постинги: 12
Коментари: 22
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930